Mijn droom…

is met mijn gezin en onze 2 honden (they are part of the family) met een VW-busje op vakantie te gaan en op bijzondere mooie plekken te komen. We zijn al aan het rondneuzen naar een mooi exemplaar die we kunnen opknappen maar het zal nog wel jaren duren voordat ik deze droom kan verwezenlijken.

Een tweede droom is een bloeiende onderneming hebben, waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan. Deze droom is al goed op weg! Site@ble bestaat al bijna 10 jaar! Begonnen voor wat opdrachten erbij te doen en is uitgroeit naar een serieus bedrijf.  Het is super leuk om ondernemers te helpen hun bedrijf een (nieuw) gezicht te geven en zo hun droom te verwezenlijken.

Marjolein

Wie is Marjolein

That’s me!

Boskoop grafisch vormgever webdesign wordpress. organisator ondernemend harde werker nieuwsgierig flexibel geen 9-5 metaliteit oog voor detail stress bestendig klantgericht leergierig collegiaal social media koffie liefhebber. Dit zijn wat steekwoorden die bij mij passen.

I love WordPress en krijg er veel energie van om andere ondernemers te helpen met het bouwen van hun merk. Graag geef ik vorm aan het gezicht van je bedrijf o.a. door het maken van je logo (branding) en je online uitingen (website, social media). Een onderneming (opstarten) kost veel tijd! Laat mij je ontzorgen zodat jij weer kan doen waar je eigenlijk mee bezig wilt houden, je onderneming. Ik zorg dan voor een goede website die je zelf verder kan beheren. Deal?

© Copyright - Site@ble | Built with ♥ by Site@ble